Home / Binnenland / Lachgasbezorger beroofd in Rotterdam
© Politie

Lachgasbezorger beroofd in Rotterdam

Rotterdam – Een bezorger van lachgas is vrijdag 3 mei om 00.50 uur overvallen op de Korfmakersstraat in Rotterdam. Toen hij aankwam om een bestelling af te leveren werd hij bedreigd met een mes. Hij wist te ontkomen. Later bleken meerdere flessen weggenomen te zijn uit zijn auto.

De bezorger moest een bestelling lachgas afleveren bij de Korfmakersstraat. In de straat werd hij benaderd door drie licht getinte jongens. Een daarvan droeg een zwarte jas met grijze capuchon, was ongeveer 180 cm lang, ongeveer 30 jaar oud en had een vlassig baardje. De tweede jongen droeg een grijs vest. Van de derde persoon is alleen bekend dat hij iets aanhad met een capuchon.

De jongens stonden bij de achterklep van de bestelauto en bedreigden hem met een groot mes. De bezorger wist echter weg te komen. Van een afstand kon hij de verdachten weg zien rennen naar de Taandersstraat in de richting van de Rösener Manzstraat. Zij hadden meerdere flessen lachgas uit de auto meegenomen.

Wie heeft de nacht van donderdag op vrijdag iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving Korfmakersstraat/ Gijsinglaan/ Taandersstraat/ Rösener Manzstraat? Heeft u informatie, bel dan alstublieft de gratis opsporingstiplijn 0800-6070, app 06-10000012 of laat uw tip achter via het tipformulier. Wilt u anoniem blijven, bel dan M. op 0800-7000.

Check Also

Netflix

Netflix stopt met gratis proefabonnement

Het is dus verleden tijd dat je helemaal voor noppes naar series en/of films kunt …