Home / Brabant / Vrouw van fiets gereden en naar auto gesleurd, mogelijk poging ontvoering
Politie uniform
Stockphoto.

Vrouw van fiets gereden en naar auto gesleurd, mogelijk poging ontvoering

Een 59-jarige vrouw uit Drunen is maandagavond door een man in een blauwe bestelbus van haar fiets gereden aan de Moerputtenweg nabij Den Bosch. Hierna probeerde de man haar naar zijn auto te sleuren.

De vrouw was op weg naar haar werk, toen ze door de man werd ingehaald. Hij keerde ter hoogte van de betonblokken op het fietspad om en reed vervolgens recht op haar af. Het slachtoffer week uit en viel daarbij in de berm. De man probeerde haar vervolgens aan haar kleren zijn voertuig in te sleuren.

Tijdens deze worsteling verzette de vrouw zich hevig en trapte ze de portier van de bestelbus dicht. Dit schrok de man af, waarna hij vluchtte in de richting van Vlijmen. De 59-jarige vrouw heeft, voordat de aanval plaats vond, op hetzelfde fietspad nog een tegemoetkomende fietser gezien. De politie is op zoek naar deze getuigen.

Signalement
Volgens de politie is de dader een licht getinte, kale man van ongeveer 25 tot 30 jaar oud. Hij heeft een fors postuur, een brede neus en ver uit elkaar staande ogen. Ook droeg hij een korte broek.

Check Also

Auto belandt in greppel

Auto belandt in greppel na stuurcorrectie A59 Den Bosch

Een automobilist is woensdagmiddag van de A59 ter hoogte van Den Bosch geraakt en met …