Home / Binnenland / Speciekuip in kanaal gevonden met mogelijk stoffelijke resten van loodgieter Johan van der Heyden
© Politie

Speciekuip in kanaal gevonden met mogelijk stoffelijke resten van loodgieter Johan van der Heyden

Nieuw-Vossenmeer – Het team wat de verdwijning onderzoekt van de vermiste loodgieter Johan van der Heyden heeft vandaag een gedeelte van het Rijn-Scheldekanaal laten onderzoeken.

Sinds de avond van zondag 2 juni 2019 is niets meer vernomen van Johan van der Heyden uit Lint in België. De politie gaat ervan uit dat hij niet meer leeft. Ondanks zeven aanhoudingen is nog niet duidelijk wat er precies met Van der Heyden is gebeurd en is zijn lichaam nog altijd niet aangetroffen.

Zoeken
Er is al eerder in het Rijn-Scheldekanaal gezocht maar er is toen niets gevonden. Ook is er al op ander plaatsen tevergeefs naar hem gezocht. Vandaag was het wel raak. Er zouden geruchten zijn dat hij een beton zou zijn gegoten en in een speciekuip in het water zijn gegooid.

Er is vandaag, donderdag 23 januari 2019 om 15.00 uur inderdaad in het water een speciekuip met beton aangetroffen. De kuip is uit het water gehaald. Hij wordt zo snel mogelijk naar het NFI gebracht die de kuip en inhoud gaan onderzoeken. Het team hoopt zo snel mogelijk duidelijk te krijgen over de inhoud. De familie van Johan is op de hoogte gesteld van de vondst.

Check Also

Netflix

Netflix stopt met gratis proefabonnement

Het is dus verleden tijd dat je helemaal voor noppes naar series en/of films kunt …