Home / Brabant / Auto op z’n kant bij ongeval Drunen
Ongeval Grotestraat Drunen
Foto's Iwan van Dun

Auto op z’n kant bij ongeval Drunen

Drunen – Op de kuising Grotestraat met de Achterstraat in Drunen is donderdagavond een auto op zijn zijkant terechtgekomen. De bestuurder raakte hierbij gewond is overgebracht naar een ziekenhuis.

Bestuurder schramde met zijn voertuig een andere auto en raakte vervolgens enkele paaltjes waarna zijn voertuig op de zijkant tot stilstand kwam. Omstanders reageerde direct en waarschuwde de hulpdiensten. Naast politie, ambulance en brandweer werd ook een Mobiel Medisch Team opgeroepen. Ze kwamen uiteindelijk niet ter plaatsen. In de ambulance werd eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Na de nodige hulp werd het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis.

Lichte schade
De eigenaar van het andere voertuig hield geen letsel over aan het ongeval. Zijn auto stond geparkeerd vlak voor de paaltjes waarop de bestuurde van de Opel op botste. De eigenaar zelf was aan het dineren De Zoete Kers in restaurant  Zijn auto liep lichte schade op aan de voorzijde. De politie hielp de man met het invullen van de schadeformulieren en nam bovendien zijn verklaringen op.

De Zoete Kers
De auto van het gewonde slachtoffer is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Het ongeval trok veel bekijks. Het ongeval gebeurde namelijk vlak voor het restaurant De Zoete Kers waardoor enkele gasten een kijkje kwamen nemen.

Ongeval Grotestraat Drunen
Ongeval Grotestraat Drunen

Check Also

Brand in silo bij Gebr. Boezer

Brand in silo bij Gebr. Boezer in Waspik

In een silo van het bedrijf de Gebroeders Boezer aan de Dwarsweg in Waspik heeft …